De Lounge herfstcollectie van Germaine De Capuccini

zondag 8 oktober 2017


Niet enkel hou ik zo van de herfst door zijn gezelligheid, prachtige natuur en pompoenen ook de herfstcollecties die vele make-up merken uitbrengen maken me instant blij. Het mag weer wat donkerder zijn allemaal. De smokey eye en de bold lips staan weer centraal en dat is duidelijk terug te zien in de Lounge collectie van Germaine De Capuccini. Make-up voor de sensuele vrouw die verlangt naar de exclusieve geneugten van het leven. 



LIP TEMPTATION 
De Lounge collectie bevat twee lipsticks die een intens pigment bevatten. True is een klassiek rode kleur met koele ondertoon en Essential een mooie roze nude kleur voor dagelijks gebruik. 
De lipsticks zijn romig en voelen erg comfortabel aan op de lippen. Door het bijzondere mengsel van polymeren en wassoorten zorgen ze voor een optimale kleurvastheid. De Highlighter Performing Pigments technologie staat garant voor een homogene en onberispelijke kleurverdeling. 
Ik vind ze zeer aangenaam in gebruik en hou van hun intense pigment. Ze houden de lippen soepel en blijven vrij goed zitten. 


COLOUR PLAY
Dit prachtige multifunctionele poeder bevat een combinatie van mat en parelmoer. De kleuren kunnen ieder apart gebruikt worden om zo je gelaat te highlighten of kleur te geven waar nodig, maar je kan de kleuren ook combineren om zo voor een healthy look te gaan. De poeders hebben een crème textuur en voelen boterzacht aan. 
Ik gebruik hem het liefst als blush, waardoor ik een mooie, naturelle blos krijg. 


TRENDING PALETTE 
Met het oogschaduws palette uit de Lounge collectie kan je erg veel kanten mee uit. Het is een combinatie van mat, satijn en parelmoer. De donkere kleuren zijn ideaal om een smokey eye mee te creëren, met de blauwe kleur kan je een leuk accent leggen en het is ook prima om er een dagelijkse, naturelle look mee te maken. 
De zijdezachte texturen van de oogschaduws bevatten een hoge concentratie gemicroniseerde pigmenten die de expressie van de kleur naar het hoogste niveau tillen. 
Mooie pigmentatie en de oogschaduws blenden makkelijk. 


YOUTH PERFECTION SPF15
De Youth Perfection foundation bevat verstevigende en beschermende anti-rimpel eigenschappen dankzij een lipopeptide die de aanmaak van collageen en hyaluronzuur stimuleert
De foundation geeft een matte finish, een liftend effect en rimpels worden opgevuld. Het kleurengamma vind ik zelf iets te pover, want hij komt maar in twee kleuren: Sand en Spice
Ik heb hem in de kleur Sand ontvangen, deze kleur is nét iets te donker voor mij. De foundation brengt fijn aan en heeft een medium dekking die je wel kan opbouwen tot een iets zwaardere dekking. 


VERTIGO
Mijn favoriet van de Lounge collectie is toch wel de mascara. Hij belooft je langere wimpers te geven dankzij vezels die fungeren als extensies, een speciale was die helpt de wimpers te verlengen en tegelijk te fixeren + een omhullende laag die zorgt voor duurzaamheid. 
Het mascaraborsteltje maakt het makkelijk om elke wimper mee te nemen en naast lengte vind ik dat de Vertigo mascara ook een mooi volume geeft. Hij klontert niet en blijft een hele dag mooi zitten. 


DAY-LONG PERFECTION
Dit zwart kajal oogpotlood zorgt voor een intense, waterbestendige en longlasting eyeliner. Hij bevat luchtige ingrediënten voor duurzaamheid en siliconenharsen voor een waterproof textuur die niet van zijn plaats komt. Een mix van wassoorten en filmvormende bestanddelen zorgen voor een zachte en comfortabele formule. 
Het oogpotlood brengt smooth aan, is intens zwart en blijft inderdaad erg goed zitten. De slijper komt niet te pas aan dit potlood, want met eens simpele draai komt het potlood naar boven. 



Ik maakte een complete look met de Lounge make-up producten. Op de lippen draag ik  Essential en voor mijn ooglook maakte ik naar het voorbeeld van Germaine De Capuccini. Mijn aanraders: de mascara, foundation en het multifunctioneel poeder. Een minpuntje vind ik de verpakkingen die voor mij wat steviger gemaakt mocht worden, maar daarnaast vind ik deze collectie zeker herfstproof




De Lounge make-up collectie is te koop bij een Germaine De Capuccini schoonheidsspecialiste 
Prijs:
Lip Temption €29,70
Colour Play 
Trending Palette €71,40
Youth Perfection €51,00
Vertigo 23,00
Day Long Perfection €18,00






4 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.